استفاده های خلاقه از ماکروویو

۱۴۰۰/۱۲/۶ ۰:۰:۷

ابتدا سبزیجات برگدار را خشک کنید

ما نمی‌توانیم بدون سبزیجات برگ‌دار مانند آویشن، گشنیز، نعناع، ​​ریحان و غیره در آشپزخانه‌ها و ظروف لذیذمان کار کنیم، اما بعد از شستن آن‌ها به مدتی زمان برای خشک شدن نیاز دارند، بنابراین می‌توانیم با خشک کردن آن‌ها از این زمان و زحمت استفاده کنیم. فقط کافی است که سبزیجات را یک دقیقه در مایکروفر قرار دهید

مقدار آب میوه بیشتر از میوه است

برای گرفتن آب بیشتر از میوه، می‌توانیم پرتقال یا لیمو را بیش از 30 ثانیه در مایکروویو قرار دهیم و سپس آن را آب‌گیری کنیم.

برخی از وسایل آشپزخانه را ضد عفونی کنید

از آنجایی که حرارت زیاد باکتری ها و میکروب ها را از بین می برد، می توانیم بعد از شستن با سرکه چند ظروف آشپزخانه را به مدت یک دقیقه در مایکروویو قرار دهیم تا از شر میکروب های تجمع یافته روی آنها خلاص شویم.

خمیر را در زمان کمتری تخمیر کنید

اگر می خواهید خمیر را خیلی سریع تخمیر کنید، یک فنجان آب جوش و خمیر را در مایکروویو قرار دهید، سپس مایکروفر را روشن کنید. این مراحل به تخمیر شدن خمیر کمک می کند.

بو دادن آجیل

هنگام تفت دادن آجیل می توانیم از ماکروفر استفاده کنیم، زیرا این کار باعث صرفه جویی در وقت و تلاش ما می شود. دو دقیقه برای برشته شدن آجیل در مایکروویو کافی است.


macrowave