۵ راه برای درست کردن غذاهای شور هنگام پخت و پز


نمک می‌تواند بهترین دوست یک زن خانه‌دار در آشپزخانه باشد، اما وقتی نمک زیادی اضافه می‌کنید چه کاری می‌توانید انجام دهید؟

در اینجا برخی راه حل ها آورده شد است:

در صورت داشتن مواد کافی، مقدار غذا را دو برابر کنید

مقدار غذا را دو برابر کنید، سپس آن را با قسمتی که از قبل تهیه کرده اید و شور شده است مخلوط کنید بدینگونه میزان نمک در وعده غذایی تنظیم خواهد شد.

مواد بیشتری
مواد بیشتری اضافه کنید، موادی مانند سبزیجات که می توانند نمک را جذب کنند، اضافه کنید.

نشاسته اضافه کنید

مقداری برنج، جو، کینوآ یا پاستا پخته شده (بدون نمک) را به یک غذای نمکی اضافه کنید. این اجزا به خوبی نمک را جذب خواهند کرد.

شوری غذا را با مایعات رقیق کنید
مراقب باشید برای کاهش شوری غذا از آب استفاده نکنید، زیرا ممکن است طعم غذا را تحت تاثیر قرار دهد و آن را با آبگوشت بدون نمک یا مقداری گوجه فرنگی خرد شده بدون نمک یا مقداری خامه جایگزین کنید. حتماً چیزی اضافه کنید که به طعم آن بیفزاید و طعم غذا را رقیق نکند.

چاشنی های دیگر را تقویت کنید
اگر با افزودن مایعات یا مواد دیگر شوری را کاهش داده اید، احتمالاً باید چاشنی را تقویت کنید. ادویه‌های آسیاب شده و سبزی‌های تازه را می‌توان مستقیماً اضافه کرد، اما چیزهایی مانند سیر، پیاز، زنجبیل و ادویه‌های کامل اگر به صورت خام اضافه شوند، خیلی خوشمزه نخواهند بود.