چگونه سوختگی های روی ماهیتابه را تمیز کنیم؟

۱۴۰۰/۱۲/۷ ۰:۰:۷

استفاده مجدد به ظروف فلزی آشپزخانه به خصوص ظروف سرخ کردنی آسیب می رساند زیرا در معرض روغن و چربی های سوخته قرار دارند. و همه ما می دانیم که برداشتن آنها چقدر سخت است، بنابراین می خواهیم راهی آسان، سریع و بدون خطا برای تمیز کردن ماهیتابه از روغن و چربی سوخته به شما ارائه دهیم.

یک فنجان سرکه سفید
دو قاشق غذاخوری جوش شیرین
یک فنجان آب یا به اندازه کافی بسته به اندازه تابه

روش تمیز کردن: 

ابتدا آب و سرکه سفید را در ظرفی که می خواهیم تمیز کنیم می ریزیم تا آب و سرکه تمام قسمت های روغن سوزی را بپوشاند. سپس تابه را روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب و سرکه در آنها بجوشد. و باید به متلاشی شدن لکه های چربی و روغن چسبیده به تابه توجه کنیم.

سپس آتش زیر ماهیتابه را خاموش می کنیم و نیمی از مخلوط آب و سرکه را در سینک خالی کنیم. بعد از آن به نیمه باقیمانده مخلوط جوش شیرین اضافه می کنیم و همچنین باید توجه داشته باشیم که بعد از آن کف در تابه تشکیل می شود و باید صبر کنیم تا این کف کم شود. سپس مخلوط را خالی می کنیم و با یک اسفنج نرم ظرف را می مالیم و اگر لکه های سختی وجود داشت که پاک نمی شوند، می توانیم دوباره جوش شیرین را داخل آن بریزیم.


woman-dish