چطور استیک نرم و خوشمزه درست کنیم ؟

۱۴۰۱/۸/۲۸

چه گوشتی برای استیک استفاده میشود ؟

هر قسمتی از گوشت را میتوانید برای استیک استفاده کنید اما قسمت های نرم تر و پوک تر قیمت های بالاتری دارند
شما میتوانید بسته به بودجه ای که دارید به قصاب بگویید که برای استیک برایتان گوشت ببرد و فرقی ندارند ولی معمولا از گوشت راسته گوساله استفاده میشود

چه مقدار گوشت برای استیک مناسب است

برای هر استیک معمولا ۳۵۰ گرم گوشت استیکی استفاده میشود اگر کمتر باشد استیک خیلی کوچولو میشود

چطور گوشت استیک را نرم کنیم ؟

برای آماده کردن گوشت برای استیک به مواد زیر نیاز دارید

مواد لازم برای دو استیک ۳۵۰ گرمی

فلفل سیاه درشت خرد شده
نمک
یک عدد کیوی متوسط پوست کنده
سس مرینیت اسموکی (فروشگاه ها دارند)
روغن زیتون
یک عدد برگ بو
آبلیمو
مقداری رز ماری (زیاد نریزید)
سیر له شده

تمام مواد را (به میزان لازم) در میکسر بریزید و مخلوط کنید
حاصل یک ماده ی تقریبا سبز رنگ میشود
گوشت ها را در کیسه فریزر های جداگانه قرار دهید و به میزان مساوی از ماده ای که درست کردید روی آن ها بریزید
سپس پلاستیک ها را کمی ماساژ دهید تا مواد به همه ی جای گوشت ها برسد
پلاستیک گوشت ها را به مدت حداکثر ۲۰ دقیقه (نه بیشتر) در یخچال قرار دهید تا مواد به خورد گوشت ها برود
گوشت ها را بیرون بیاورید و روی گریل خیلی داغ گریل کنید یا در تابه با کره سرخ کنید

استیک را چه مدت باید روی آتش نگه داشت ؟

استیک یک غذای کاملا سلیقه ای است برخی آب دار ، برخی خیلی آبدار و برخی کاملا برشته دوست دارند
پس از مدتی که رنگ گوشت از قرمز یا صورتی به رنگ کباب تغییر کرد و خام نبود میتوانید آن را از روی آتش بردارید اما زیر سه دقیقه گوشت را از روی آتش یا تابه برندارید

 

..