ترفندهایی برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده مانند رستوران ها

۱۴۰۰/۱۲/۸ ۸:۰:۸

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده بدون خیساندن در روغن، همانطور که در رستوران ها سرو می شود را بیاموزید:

سیب زمینی ها را بشویید و پوست بگیرید و طبق معمول به دلخواه برش دهید.
در یک قابلمه آب روی آتش بگذارید و کمی نمک اضافه کنید.
سیب زمینی ها را در آب جوش بریزید و بگذارید 4 دقیقه بماند.
۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید اضافه کنید و اجازه دهید سیب زمینی ها ۲ دقیقه دیگر بجوشد.
برش های سیب زمینی را از آب خارج کرده و خوب آبکش کنید تا روغن در حین سرخ کردن تبخیر نشود.
روغن نباتی را در یک ماهیتابه عمیق گرم کنید، سیب زمینی ها را اضافه کنید و بگذارید تا طلایی شوند و قهوه ای نشوند. در این مرحله مهم است که قبل از قرار دادن سیب زمینی در آن صبر کنید تا روغن بجوشد و داغ شود تا مدت زیادی باقی نماند و مقدار اضافی روغن جذب شود.
در حین سرخ کردن ماهیتابه را بپوشانید تا سیب زمینی ها زودتر آماده شوند.
سیب زمینی ها را بعد از سرخ شدن در یک آبکش بزرگ و مشخص قرار دهید یا برش ها را روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.
سیب زمینی ها را به صورت ترد به عنوان رستوران های داغ سرو کنید.


sib-zamini-resturatnt