بهترین روش پخت مرغ در خانه

۱۴۰۱/۷/۲۹

مواد لازم :

ران مرغ چهار  عدد
یک عدد پیاز 
برگ بو
دو عدد لیمو عمانی
یک عدد چوب دارچین
زرد چوبه
پودر هل
پاپریکا
فلفل قرمز 
رب

ابتدا یک دستمال دور انگشتانتان بپیجید و به راحتی پوست ران مرغ ها را بکنید

پیاز ها را نیم بند مطابق تصویر زیر خرد میکنیم

لیمو عمانی را از وسط نصف میکنیم و هسته های آن ها را جدا میکنیم

چوب دارچین را از وسط میشکنیم و دو تکه میکنیم

سپس با چاقو دور مچ پای ران های مرغ را یک دور میکشیم تا خوش فرم تر شوند

سپس یک برش عمقی در قسمت بالایی و بزرگ گوشت ران مرغ ایجاد میکنیم

سپس مرغ ها را به بالا در ماهیتابه سرخ میکنیم

مطابق تصویر زیر مرغ ها را تا این میزان سرخ کنید ، دقت کنید تا خشک نشود

سپس روغن را دور بریزید چون بوی زهم زیادی دارد

پیاز ها را مطابق تصویر زیر با حرارت بالا سرخ میکنیم

و در همین مرحله نمک و زرد چوبه فلفل قرمز و پاپریکا را به پیازداغ اضافه میکنیم
و از همه مهمتر برگ بو را به این مواد اضافه میکنیم
سپس لیمو و چوب دارچین را اضافه میکنیم سپس با هم تفت میدهیم

وقتی رنگ این مواد تغییر کرد رب را به اندازه دلخواه اضافه میکنیم
تفت میدهیم و در مرحله آخر هل را به مواد اضافه میکنیم (نصف قاشق چایخوری برای هر دو کلیو مرغ)

سپس آب جوش را به این مواد اضافه میکنیم ، آب به اندازه ای باشد که مرغ ها در آن  نیمه غوطه ور بشوند
سپس با حرارت خیلی کم اجازه دهید که مرغ ها در این مواد ۵۰ دقیقه پخته شوند هر نیم ساعت مرغ ها را پشت و رو کنید
و به هیچ عنوان در ظرف را باز نکنید

..